Klubbritt 4: Ola vant suverent!

I kveld gikk Trysil XC, et snaut 6 km langt rundbane terrengritt, av stabelen for aller første gang. Ikke overraskende ble Ola Alsterholm en lei nøtt å knekke i herreklassen.

Ola fullførte de fire rundene i den gamle lysløypa i Innbygda på 15.28, noe som var nesten ett minutt bedre enn Ørjan Nordnes og Kjetil Flenvold, som begge klokket inn på 16.21. Ørjan ble dømt foran av måldommerne, men Kjetil har likevel med seg et godt forsprang i sammenlagtduellen før det siste klubbrittet for sesongen.

I kvinneklassen var det to deltakere, Randi Elin Lutnæs og Hilde Holt. Randi Elin trakk det lengste strået, og vant på 23.15. Hilde var åtte sekunder bak.

11 personer stilte til start. Det er lavere enn i de andre klubbrittene denne sesongen, men så er også rundbanerittet det mest tekniske. Et eget juniorritt ble avviklet før "voksenrittet". På grunn av fotballkamp ble det en del frafall, men Ola Fallet og Brage Tystad viste i hvert fall at rekrutteringsarbeidet virker å være godt i gang.

Du kan lese mer om kveldens resultater, og sammenlagtstillinga i årets klubbritt, her.
Neste, og siste klubbritt, Trysil Grand Prix, arrangeres lørdag 22. september. Da blir det landeveisritt fra Mosanden til Østby, tilbake til Mosanden. Flere detaljer kommer senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar